Chocolade bananenblokjes
Chocolade bananenblokjes

Een heerlijk toetje? Look no further! Met dit recept maak je geweldige glutenvrije chocolade bananenblokjes! Heerlijk.

Hoe bereid je dit?

De witte bonen en de bananen met een staafmixer fijn pureren.

Margarine met (druiven)suiker schuimig kloppen, de eieren 1 voor 1 erdoor roeren. Chocolade, kokosrasp, sinaasappelschil en een mespuntje zout met de bonenpuree vermengen tot alles goed met elkaar verbonden is.

Het deeg in een ingevette hoge, rechthoekige bakvorm gieten en in een voorverwarmde oven op 180° C ca. 20 minuten bakken.

Aansluitend in 30 gelijke blokstenen snijden en uit de vorm halen.

Smakelijk!

Chocolade bananenblokjes Benodigdheden: 250 gram witte bonen, gegaard
1 banaan
100 gram margarine, melkvrij
180 gram druivensuiker of 150 gram suiker
4 eieren
100 gram pure lactosevrije chocolade, geraspt (van Fructoosje)
80 gram kokosrasp
1 eetlepels fijn geraspte sinaasappelschil
1 snufje zout