Pizzamuffins
Pizzamuffins

Hoe creëer je een smaaksensatie voor je mond in muffinvorm, zonder daadwerkelijk muffins te maken? Je maakt gewoon pizzamuffins!

Hoe bereid je dit?

De muffinvormpjes goed invetten.

De mozarella, paprika, uien en salami klein snijden alsook de knoflookteen. Vermengen met het deegmengsel. Met het glutenvrije meel, glutenvrije bakpoeder, natriumcarbonaat, zout, kruiden en parmezaan droog vermengen.

Het eimengsel met een mixer schuimig kloppen. Olijfolie, karnemelk en de gezeefde tomaten erbij doen en goed vermengen.

De oven voorverwarmen op 180 graden. Het droge deegmengsel er voorzichtig doorheen spatelen. Het deeg moet relatief los blijven.

Smakelijk!

Pizzamuffins Benodigdheden: 1 ei
1 teentje knoflook
200 gram karnemelk
260 gram glutenvrij meel
50 ml olijfolie
2 theelepels glutenvrij bakpoeder
110 gram gezeefde tomaten
½ theelepels natriumcarbonaat
125 gram mozzarella
1 theelepels zout
½ groene paprika
2 theelepels pizzakruiden of oregano
½ kleine ui
40 gram parmezaanse kaas