Fructoosje's logo!
Welkom bij Fructoosje

Ik ben gesloten vanaf 14 april 12:00 uur. Vanaf 15 april 2021 gaat mijn webshop over naar TheFreeFromShop in Apeldoorn. 

Ik verwijs jullie graag voor alles van #Frusano en andere lekkere producten naar:
The Free From Shop Apeldoorn
https://www.thefreefromshop.nl/

Uiteraard behoudt TheFreeFromShop je graag als klant. Daarom bieden ze 15% korting op alle Frusano artikelen. Maak daarvoor gebruik van de actiecode Fructoosje15. De code is 1-malig te gebruiken en geldt tot 1 juli 2021.

Ik wil je heel erg bedanken voor het vertrouwen in mij. Voor jou en iedereen die je lief is: blijf gezond en hopelijk tot ziens.


Liefs, Christa

 

Heb je een vraag naar aanleiding hiervan mail me dan op info@fructoosje.nl

Privacy Policy

Over ons privacy beleid
Fructoosje/Glutoosje/Lactoosje geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienst-verlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Fructoosje/Glutoosje/Lactoosje. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacy beleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacy beleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacy zaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacy beleid.

Lees het complete privacy beleid hier