Lactifru voedingssupplement bij fructose- en lactose-intolerantie
Prijs:
€ 20,46
Levertijd: Voorlopig niet leverbaar

Ingrediënten:

Lactase, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige, maagsapresistente capsule), cellulose (vulstof), glucose isomerase

Hoeveelheid:

20 capsules = EUR 19,90 60 capsules = EUR 49,90

Lactifru voedingssupplement bij fructose- en lactose-intolerantie

Lactose en fructose zijn koolhydraten die vaak voorkomen in onze dagelijkse voeding, hetzij van nature, hetzij als toevoeging of onderdeel van recepten. LACTIFRU® is een combinatie van twee enzymen, lactase en glucose isomerase.

OVERLEG VOOR AANSCHAF/GEBRUIK EERST MET JE ARTS OF DIETISTE OF DIT EEN GESCHIKT ARTIKEL VOOR JE IS. Zij kunnen je op weg helpen met een gezond aangepast dieet en advies.

Per dagelijkse dosis 40.500 FCC-eenheden lactase, 2.700 GIU Glucose-Isomerase.

Gebruik:
LACTIFRU capsules met een vloeistof innemen bij de maaltijd. Dosering: 3 x daags 1 capsule. Er bestaan echter verschillen bij mensen met een lactose-intolerantie, bepaal voor jezelf de beste hoeveelheid of overleg met je arts of diëtist(e).

Bijzonderheden:
100% vegan. Zonder kleurstoffen. Zonder conserveringsstoffen. Zonder gluten. Zonder lactose. Gemaakt in Oostenrijk. LACTIFRU® is verkrijgbaar in blisterverpakkingen van 20 en 60 stuks. Voedingssupplementen vormen geen vervanging voor een afwisselend voedingspatroon of gezonde leefstijl. Een evenwichtig voedingspatroon en gezonde leefstijl zijn erg belangrijk. De aangegeven dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Koel en droog bewaren.

Ingrediënten:
Per dagelijkse hoeveelheid = 3 capsules
Lactase 405,0 mg (eenheden: 40.500 FCC*)
Glucose-Isomerase 27,0 mg (eenheden: 2.700 GIU)
* De hoeveelheidaanduiding van lactase wordt met de eenheid FCC (Food Chemical Codex) uitgedrukt. Dit is een standaard voor de zuiverheid en effectieve eenheid van substanties, die aan levensmiddelen worden toegevoegd.

Aantal:

Hoeveelheid:

Voeg toe aan winkelmand

Verder winkelen